TOP termékek

Üdvözöljük weboldalunkon!

Blog

Miért olyan népszerű az irodai konténer?

Evelin
2024.01.19 16:39
Miért olyan népszerű az irodai konténer?

Miért olyan népszerű az irodai konténer?

Ahhoz, hogy a munkahelyet, dolgozó sarkot ideálissá tegyük munkatársaink részére vagy saját magunk számára, szükséges a megfelelő irodai bútor hozzá: elsősorban íróasztal, utána az irodai forgószék, hiszen tudjuk jól, hogy a legtöbb esetben akár több órán keresztül is szükséges időt tölteni az asztalnál.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem minden esetben tesz jót a gerincnek, testtartásnak, így érdemes szem előtt tartani az irodaihelyiség berendezésekor az optimális, kényelmes irodabútorokat. Az állítható íróasztalok mellett vegyük figyelembe a gerinckímélő ülést, amiben például az állítható deréktámasszal, ülésmélységgel kapható forgószékek nyújtanak megoldást.

 

Nem hiányozhat semmi az irodából?

Ahhoz, hogy kényelmessé tegye a több órás munkavégzést, nem biztos, hogy elegendő pakolási felületet nyújt az íróasztal. Szélesebb kialakítású asztalok esetében is gyakran szükséges több monitor, nyomtató, egyéb elektronikai eszközök használata, azonban sokszor nem marad hely a további iratok, dokumentumok tárolásának. Irattartó tálca segítségünkre lehet ebben az esetben, azonban érdemes megfontoltan dönteni, hogy minél több irat rendezése, rendszerezése esetében vajon miképp lehetne megoldani ezt a problémát?

Irodahelyiségek, call centerek, nagyobb munkaállomások kialakításakor az egyik legnépszerűbb kiegészítőnek számít az irodai konténer, tároló, amely méretéből adódóan kényelmesen betolható az íróasztal alá. A legtöbb esetben az irodai konténer, tároló görgős kialakításúak, vagyis kényelmesen guríthatók egyik pontból a másikba.

Elfekvő készletünkben többféle mintázattal, kialakítással kapható, legyen az akár fém vagy bútorlapból készült irodai konténer. Színazonos megoldásban gondolkodik? Illeszkedjen az íróasztalhoz, a stílushoz, amit megálmodott? Azonos színösszeállítással is megoldható az irodahelyiség, dolgozó sarok kialakítása!

Számos megoldással rendelkezünk, keressenek bennünket bizalommal elérhetőségeinken, szívesen segítünk a berendezésben!

 

Szeretné stílusosan kialakítani, személyre szabni otthonában a dolgozó sarkot? Kérjen segítséget elérhetőségeinken keresztül, segítünk a választásban!

Varga Anett:  +36 30 092 5191
Gábos Árpád:  +36 30 737 4540