TOP termékek

Üdvözöljük weboldalunkon!

Blog

Miért olyan népszerű az irodai konténer?
19
Jan

Miért olyan népszerű az irodai konténer?

Ahhoz, hogy a munkahelyet, dolgozó sarkot ideálissá tegyük munkatársaink részére vagy saját magunk számára, szükséges a megfelelő irodai bútor hozzá: elsősorban íróasztal, utána az irodai forgószék, hiszen tudjuk jól, hogy a legtöbb esetben akár több órán keresztül is szükséges időt tölteni az asztalnál.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem minden esetben tesz jót a gerincnek, testtartásnak, így érdemes szem előtt tartani az irodaihelyiség berendezésekor az optimális, kényelmes irodabútorokat. Az állítható íróasztalok mellett vegyük figyelembe a gerinckímélő ülést, amiben például az állítható deréktámasszal, ülésmélységgel kapható forgószékek nyújtanak megoldást.

 

Inspirációk home office berendezéshez
11
Dec

Inspirációk home office berendezéshez, avagy stílusos munkakörnyezet kialakítása elfekvő irodabútorokkal

Hogyan hozzunk létre stílusos home office-t elfekvő irodabútorokkal? Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a home office, ebből kifolyólag pedig szükség van otthoni dolgozó sarok, munkaasztal kialakítására. Elfekvő készletünk kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy esztétikus és inspiráló munkakörnyezetet hozzunk létre otthonunkba. Ebben az útmutatóban megosztunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan használhatjuk az elfekvő irodabútorok a home office hatékony és vonzó kialakításához: